3
Het bespreken van de inspectiebevindingen en afspraken maken omtrent het eventuele vervolgtraject bijvoorbeeld door het uitvoeren van effectmetingen.
2
Het opstellen van een gedetailleerd inspectierapport waarin alle bevindingen van de inspectie staan vermeld.
1
Het uitvoeren van een diepgaande bedrijfsinspectie waarbij onder andere de bedrijfsinrichting, de apparatuur, de hygiëne en de voedselveiligheidsprocedures worden beoordeeld.
Over Talsma Horeca Advisering
Voor de begeleiding en advisering heb ik een speciaal programma samengesteld. Samen met u als ondernemer wil ik aan de wettelijke eisen blijven voldoen. Hiervoor gebruik ik een werkwijze die uit drie stappen bestaat, deze is als volgt.
Over Henk Talsma
Ik, de eigenaar van Talsma Horeca Advisering, ben Henk Talsma. Na mijn afstuderen aan de Zuivelschool te Bolsward heb ik eerst een jaar het volk gediend. Na mijn diensttijd ben ik werkzaam geweest bij Nestlé te Amsterdam als groepsleider, bij McCain Foods te Lelystad als laborant en Coldstore supervisor, bij Daalimpex te Harlingen als loodsbaas om daarna bij de voormalige Keuringsdienst van Waren (NVWA) aan de slag te gaan. Bij deze dienst heb ik als inspecteur Food 16 jaar lang de horeca keukens geïnspecteerd. Sinds 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en houd mij nu bezig met het preventief controleren van de horeca keuken. Mijn motto is daarom ook dat voorkomen beter is dan betalen.
Contact
Henk Talsma
Talsma Horeca Advisering
Jonkerschap 15
8806 KP Achlum
Tel. 06 400 640 51
talsmahorecaadvisering@gmail.com
Talsma Horeca Advisering
Henk Talsma
Talsma Horeca Advisering
Jonkerschap 15
8806 KP Achlum
Tel. 06 400 640 51
talsmahorecaadvisering@gmail.com